Accident la Dedulești. O cisternă cu combustibil implicată

de | 17.12.2020 09:57 | Actualitate

Un accident care a avut loc în această noapte pe DN 7, Morărești, în zona Dedulești a pus pe jar autoritățile. Asta pentru că în accident a fost implicat și un mijloc de transport combustibil.
Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au ajuns la fața locului, pentru dirijarea traficului și primele măsuri.
La acest moment partea carosabilă a fost eliberată, iar traficul rutier se desfășoară în condiții normale.
Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism dinspre Rm. Vâlcea către Pitești, ar fi pătruns pe contrasens, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în condiții de carosabil umed și vizibilitate ușor îngreunată (ceață). Acesta a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier, format din cap tractor și semiremorcă tip cisternă, condusă regulamentar din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din Bihor.
Conducătorul autoturismului a fost consultat de personalul medical care a intervenit la fața locului, refuzând transportul la o unitate medicală.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Urmează ca polițiștii rutieri să stabilească abaterea, conform OUG 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, și să elibereze autorizații de reparație pentru cele două autovehicule avariate.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii