Accident la Călinești. Trei persoane rănite. Trafic deviat

de | 3.10.2019 12:36 | Actualitate

Accident cu descarcerare la Călineşti, pe DN 7. În această dimineață, o autoutilitară s-a răsturnat după ce a fost lovită de o maşină. Trei persoane au fost rănite.

Autoutilitara era condusă de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Bascov. În mașină mai era și un alt pasager. Șoferul a semnalizat că întoarce şi, în timpul virajului, autoutilitara a fost izbită în plin, de un autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, din Călineşti, care se angajase într-o depăşire neregulamentară, pe linie continuă.

În urma impactului violent, autoutilitara s-a răsturnat, iar un sens de mers a fost blocat. Şoferul de 59 de ani, a rămas prins între fiarele maşinii, fiind eliberat de pompierii de la descarcerare. La spital au ajuns toate cele trei persoane, cu răni uşoare. Pe durata cercetărilor efectuate la faţa locului, traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare.

 

Sursă foto: ziarpiatraneamț

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: accident,calinesti,descarcerare,ruta ocolitoare

Ultimele articole

Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată
Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată

Comisia juridică a Deputaților a aprobat, joi, un raport favorabil privind cererea DNA Pitești de încuviințare a percheziției informatice la deputatul Adrian Miutescu. Solicitarea procurorilor DNA trebuie aprobată și de plenul Camerei Deputaților. Pe 24 noiembrie, DNA...