Web Analytics

Accident la Berevoești. Șofer extras din mașină de către pompieri

de | 2.12.2020 16:01 | Actualitate

Accident rutier produs, miercuri, între două autoturisme pe raza localității Berevoești. „În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Corbi, care conducea un autoturism pe DN 73C, pe raza localității Berevoești, din direcția Câmpulung spre Curtea de Argeș, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung”, a comunicat IPJ Argeș.
Ajunși la fața locului, pompierii de la Detașamentul Câmpulung l- au găsit încarcerat pe unul dintre șoferi, cel cu vârsta de 26, care era conștient și prezenta o fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare.
„A fost nevoie de intervenția pompierilor, cu echipamentele speciale de descarcerare, pentru extragerea victimei și predarea acesteia unui echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean.
Pe parcursul intervenției, s-au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, comunică ISU Argeș. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală cu diagnostic preliminar de fractură membru inferior. Celălalt șofer a refuzat îngrijirile medicale.

Citește și Argeș: 150 de sancțiuni pentru nepurtarea măștii de protecție

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii