Web Analytics

Accident în lanț pe DN1. 17 mașini, printre care și o ambulanță, au fost implicate

de | 4.12.2022 13:15 | Actualitate, Home

Un accident în lanţ în care au fost implicate 17 maşini, printre care și o ambulanță, s-a produs în această dimineaţă pe DN1, pe sensul de mers dinspre Brașov spre București. Din primele informații, nu sunt victime care să necesite transportul la spital și au fost avariate doar mașinile implicate în accidentul rutier.

Citește și: O nouă escrocherie: “Poșta Română”. Cu un simplu click oamenii rămân fără bani pe card

„În această dimineață, pe sensul de mers către București a avut loc o coliziune în lanț (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipane de poliție, care gestionează situația creată. În urma impactului intre vehiculele implicate au rezutat doar avarii (tamponări) nefiind vătămată corporal vreo persoană”, a transmis agentul șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov. Traficul în zona accidentului a fost blocat aproximativ două ore pe sensul de mers către București.

Citește și: Șofer prins drogat la volanul unui microbuz

Poleiul a fost cauza accidentului în lanț. „În jurul orei 08:30 am fost anunțați de producerea unui accident rutier – carambol – produs între 16 autoturisme și o ambulanță SAJ – fără pacient. în urma evenimentului, două persoane au fost evacuate din autoturism, fiind rămase blocate. Alte două persoane au fost evaluate medical la fața locului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă și spumă și 2 echipaje SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Foto: Știrile Pro Tv

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *