Accident grav la Pitești. Două persoane au ajuns la spital

de | 3.12.2021 11:39 | Actualitate, Home

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineața, în municipiul Pitești, strada Gheorghe Șincai. Potrivit primelor informații, două mașini și o dubă au fost implicate.

În cele trei autovehicule, două autoturisme și o autoutilitară, se aflau 6 ocupanți, iar dintre aceștia doar trei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul, cu vârsta de 33 de ani, din autoutilitară, a fost monitorizat la fața locului de către paramedicii SMURD și nu a avut nevoie de transport la spital, iar șoferul și pasagera din unul dintre autoturisme au fost preluați și transportați la spital de către echipajele SAJ, transmite ISU Argeș.

Citește și: ARGEȘ: Accident între două autoturisme, la Buzoiești!

Acest articol este despre: #persoane ranite,#pitesti

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed