Web Analytics

Accident grav la Moșoaia, provocat de un șofer cu permisul suspendat. Un copil și o tânără de 18 ani au ajuns la spital

de | 21.04.2021 09:51 | Actualitate

Accident grav, în această dimineață, în localitatea Moșoaia provocat de un bărbat de 39 de ani, din comuna Ciomagești. Au ajuns la  spital un copil de 13 ani și o tânără de 18 ani.

Șoferul se deplasa  dinspre Drăgășani către Pitești. La un moment dat, s-a izbit de un alt autoturism care circula în aceeași direcție de mers, condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Bărăști, jud. Olt. Cel mai probabil, impactul a fost provocat de o depășire periculoasă.

CITEȘTE ȘI ACUM! Accident între două autoturisme, la Moșoaia!

În urma coliziunii, mașina condusă de argeșean a iesit de pe șosea, s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a răsturnat. În vehicul se aflau copil de 13 ani și fata de 18 ani. Au ieșit singuri din mașină, dar au avut nevoie de îngrijiri medicale de la echipajele specializate, ulterior fiind transportați la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliștii argeșeni au descoperit că bărbatul de 39 de ani, din comuna Ciomagești, șoferul autoturismului răsturnat, avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 04 aprilie. Polițiștii argeșeni continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI Probleme de proiectare la noul corp al SJU Pitești

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii