Web Analytics
scris vineri, 19.01.2024

Accident cu 3 mașini pe DN1S, soldat cu 2 morți şi 5 răniți

Două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite într-un accident produs, vineri seara, pe DN 1S, în județul Brașov. În evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme. Traficul rutier este blocat.

Accident cu 3 mașini pe DN1S, soldat cu 2 morți şi 5 răniți

Citește și: Persoanele cu dizabilități vor beneficia de carduri electronice de carburant pentru transport


Potrivit ISU Braşov, în urma accidentului au rezultat 7 victime. ”Dintre cele 7 victime, din păcate, o persoană a fost declarată decedată. O altă persoană este în stop cardio-respirator şi i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, a precizat sursa citată. Ulterior, a fost anunțat decesul unei alte persoane. ”Din păcate, persoana de sex feminin în vârstă de 35 de ani, care se afla în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată. Toate celelalte victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Brasov, Spitalul Făgăraş şi Spitalul de Pediatrie Braşov pentru îngrijiri de specialitate. Printre victime se află şi 3 persoane minore care au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Braşov, respectiv la Spitalul Făgăraş pentru investigaţii medicale suplimentare”, a anunţat ISU Braşov. IPJ Braşov a informat că traficul rutier este blocat pe DN 1S între localităţile Veneţia de Jos şi Părău.

Citește și: ASF a aprobat noile tarife de RCA pentru transportatori


Poliţia Rutieră Braşov recomandă şoferilor să manifeste prudenţă în condus, să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să respecte dispoziţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în zonă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *