Web Analytics

Accident cu 3 mașini în Schitu Golești. Trafic alternativ

de | 11.07.2022 11:06 | Actualitate, Home

Accident cu trei mașini într-o comună din Argeș. Pompierii au fost anunțați printr-un apel de tipul eCall, după ce trei mașini s-au ciocnit în comuna Schitu Golești, luni. Traficul se desfășoară alternativ, fiind dirijat de polițiști.

Citește și Baldachin căzut de la etajul 9 al unui bloc din Pitești

Pompierii au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Trei persoane au fost monitorizate de către paramedicii SMURD, însă doar una a avut nevoie de transport la spital. „A fost vorba de o persoană de sex masculin, în vârstă de 56 de ani, care prezenta un traumatism toracic”, a transmis ISU Argeș.
Au fost scurgeri de lichide combustibile, iar pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire împotriva izbucnirii unui incendiu.

Cum s-a petrecut accidentul

IPJ Argeș transmite că polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au făcut cercetările: „s-a stabilit că o femeie de 48 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, care era condus de un bărbat de 52 de ani, din Schitu Golești.

În urma coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în autovehiculul care venea din sens opus, și care era condus de un bărbat de un bărbat de 50 de ani, din Câmpulung.

În urma evenimentului rutier, un pasager din al treilea autovehicul, respectiv un bărbat de 56 ani, din Câmpulung, a suferit leziuni ușoare, fiind transportat la spital pentru îngrijiri”.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și a rezultat că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *