Web Analytics

Accident aviatic la Giurgiu. Două persoane au murit

de | 28.08.2022 08:10 | Actualitate, Home


O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit în localitatea Letca Nouă, la Giurgiu. Din primele informații, două persoane au fost găsite decedate.

Citește și: Pilotul de la Lunca Corbului a murit fără să ştie că va fi tată

Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă Giurgiu transmite că pompierii au fost solicitați, sâmbătă după-amiază, în urma unui apel la 112 în care a fost anunțată prăbușirea unei aeronave de mici dimensiuni în localitatea Letca Nouă. Din primele informații, la fața locului au fost identificate două persoane decedate.

Citește și Pe 14 mai, pilotul din Lunca Corbului avea programată cununia. Adriana Pătraşcu: „În loc de pregătiri de nuntă, ducem flori la mormânt”

Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate două mașini de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. În sprijinul echipajelor operative s-a dispus suplimentarea resurselor cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD de la ISU Teleorman.

De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, s-a solicitat și o resursă aviatică din cadrul IGAV. Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că va fi pornită o investigație, iar cazul va fi preluat de criminalistică.

foto: Stirile ProTv

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *