Web Analytics

Accesorii utile pentru vehiculul tău CFMoto

de | 5.11.2021 14:27 | Actualitate

Constructorul chinez de SxS-uri și ATV-uri CFMoto oferă numeroase posibilități de personalizare pentru modelele sale, în funcție de necesitățile și preferințele fiecărui rider. Printre accesoriile universale cele mai bine vândute se numără sistemele audio, kiturile de remorcare, kit pentru trailer, clema CF Connect pentru securizarea încărcăturii transportate, cablu sintetic pentru troliu, cutii și coșuri, oglinzi retrovizoare și multe altele. Pe piață veți descoperi o paletă diversificată de accesorii pentru ATV-uri / UTV-uri CFMoto sau provenind de la alte branduri renumite în domeniu, alături de echipamente de protecție off-road complete.

Un accesoriu util este și prefiltrul KWT cu separator de particule, un produs gândit special pentru a contribui la performanță îmbunătățită și la o funcționare optimă mai mult timp. KWT Pre-Filter Particle Separator poate fi accesoriul care face diferența pentru riderii pasionați de viteză care dețin un SSV sport CFMoto Z10 (ZForce 1000). Pentru a înțelege cât de ingenios este acest gadget, trebuie înțeles întâi rolul filtrului de aer. Filtrul de aer este un aparat cu formă cilindrică, asemănător cu un filtru de piscină, amplasat în locul din fața motorului, prin care pătrunde aerul pentru a reține absolut orice particule, de la insecte, praf sau nisip, până la alte reziduuri. Motoarele pe combustie (care funcționează pe benzină, așa cum sunt cele de la CFMoto) au nevoie să „respire” aer curat pentru a funcționa la potențial maxim, având în vedere că oxigenul este o condiție prealabilă pentru ca procesul de ardere să se poată desfășura. Dacă particulele de nisip, praful și alte resturi înfundă funcționarea interioară a motorului, așa cum s-ar întâmpla fără prezența unui filtru de aer, atunci apar fluxuri de aer mai mici, ce provoacă o scădere a performanței. Acumularea de gunoi la nivelul motorului poate fi extrem de distructivă dacă nu este îndepărtată cât mai repede și poate chiar să vă deterioreze complet motorul din cauză că provoacă frecări excesive, culminând adesea cu necesitatea unor reparații costisitoare. În concluzie, sistemul de filtrare a aerului montat pe un ATV este un factor esențial pentru performanță și longevitate.

Prefiltrul KWT care separă particulele are rolul de a proteja sistemul de filtrare a aerului. Sistemul va fi afectat atunci când vă plimbați mult prin zone cu nisip sau atunci când pilotați dezordonat pe trasee. Din păcate, a avea un sistem de filtrare a aerului prea murdar sau care funcționează deficitar este egal cu a nu avea unul deloc. Când filtrul este înfundat cu resturi, pot circula cantități nesemnificative de aer, care vă „înfometează” motorul și duc la dificultăți legate de frecare.

În afară de curățarea și / sau înlocuirea regulată a filtrelor – ceea ce toți proprietarii de ATV-uri ar trebui să facă, indiferent de marcă – există un alt lucru ingenios pe care îl puteți face pentru a vă asigura că sistemul de filtrare a aerului funcționează în parametri optimi. Arma secretă este acest separator de particule KWT Pre-Filter.
Vă recomandăm să opriți particulele problematice înainte de a deteriora filtrul. Separatorul de particule KWT Pre-Filter servește ca un fel de punct de control de siguranță pentru celălalt filtru de aer. Este capabil să oprească până la 98% din materialele problematice care pot să ajungă chiar la filtrul de aer. Chiar dacă vehiculul ATV din dotare are un filtru de stoc pentru a vă proteja motorul, dacă veți adăuga un prefiltru KWT, veți beneficia de mentenanță mai redusă și îmbunătățirea performanței. Specialiștii noștri vă pot ajuta să faceți cea mai bună alegere de accesorii pentru ATV / SxS. Nu ezitați să ne contactați!

Surse foto:

https://cfmotousa.com/about-cfmoto/news/entryid/150/cfmoto-accessories-what-is-a-kwt-pre-filter-particle-separator

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii