Web Analytics

Abuzul față de animale se pedepsește acum cu închisoarea

de | 11.03.2021 11:25 | Actualitate

La doar două luni de când funcționează Poliția Animalelor, s-au întocmit deja zeci de dosare penale și s-au dat sute de amenzi pentru abuzul, maltratarea sau uciderea animalelor. Deputatul PNL, Antonel Tănase a menționat pe pagina sa de Facebook că nu mai exită înțelegere sau toleranță pentru cruzimea împotriva animalelor, astfel că operațiunile de salvare vor fi mai eficiente, iar abuzatorii sau criminalii se vor merge după gratii sau vor plăti pentru faptele lor.

CITEȘTE ȘI (P) CLARFON prezintă: Aparatul Stiline, prietenos cu natura, perfect pentru auzul tău!

„Invit iubitorii de animale să sune la 112 de îndată ce observă o situație în care se impune imediat scoaterea animalului din locul in care se află. După ce se va constata fapta, animalul va fi luat din locul respectiv, i se va acorda primul ajutor, apoi va fi plasat într-un mediu unde va fi îngrijit și ocrotit iar Direcția pentru Protecția Animalelor din cadrul IGPR va întocmi imediat dosare penale și va da amenzi celor care nu știu să fie oameni”, a scris pe pagina de socializare deputatul PNL Antonel Tanase.

CITEȘTE ȘI Scandalul concediilor suplimentare la Piteşti. Secretara vicelui, solicitată neuropsihic prin „primirea corespondenţei”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii