Web Analytics
scris joi, 08.06.2023

Absolvenții de la „Dinu Lipatti” își expun lucrările la Muzeul Județean Argeș

La Galeria Națională de Artă Naivă a Muzeului Județean Argeș va avea loc vernisajul expoziției „ATESTAT 2023” – lucrările absolvenților Liceului de Arte „Dinu Lipatti”, vineri, 9 iunie, de la ora 10.00.
Pe simeze vor fi expuse lucrările absolvenților clasei a XII-a de la secțiile de Grafică – profesor coordonator Emanuel Fleancu, Pictură – profesor coordonator Daniel Preduț și Sculptură – profesor coordonator Marius Ivanovici.

Absolvenții de la „Dinu Lipatti” își expun lucrările la Muzeul Județean Argeș

Citește și Interviu. Un piteştean lucrează pe un proiect de inteligenţă artificială, în Marea Britanie, pentru gigantul Amazon


„Elevii propun un dialog vizual în care temele de reflecție vizează explorarea imaginii ca rezultat al descoperirii personale. Vizualul este extins între doi poli: morfologia primordială și nebănuitele posibilități expresive ale prezentului. Între atemporal și modern, static și dinamic, figurativ și nonfigurativ, grafic și pictural, valența estetică realizată de elevii absolvenți al Liceului de Arte Dinu Lipatti, Pitești persistă în arta postmodernă ca o componentă a profesionalismului artistului creator în devenire”, se transmite într-un comunicat de presă.


Expoziția poate fi vizitată în fiecare zi a săptămânii, între 9:00 – 19:00, în perioada 9-30 iunie, la Muzeul Județean Argeș, intrarea din Bulevardul Eroilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită