Web Analytics

Absolvenți din Argeș fac internship de electrician junior alături de Distribuție Oltenia și partenerii săi

de | 1.09.2022 12:24 | Actualitate, Home

Pentru al 4-lea an consecutiv, Distribuție Oltenia și partenerii săi, ADREM și Energobit, își pun amprenta asupra generației viitorului, printr-o nouă ediție a programului de internship plătit, Electrician Junior.

Pentru o perioadă de 6 luni, 17 tineri care încep astăzi programul de internship vor avea un contract de muncă, cu o normă de 6 ore, sub îndrumarea celor mai buni specialiști:  

  • Distribuție Oltenia: va lua sub aripa sa 10 absolvenți din cadrul Liceului Tehnologic Nr. 1 Alexandria, Liceului Energetic Târgu Jiu, respectiv Liceului de Transporturi Auto Drobeta-Turnu Severin;
  • ADREM și EnergoBit: în calitate de parteneri de tradiție în programul Electrician Junior, vor prelua 7 absolvenți din județele Argeș, Gorj, Teleorman și Mehedinți.

Citește și: Ultimele pregătiri pentru „Archangels Fest 2022”

La finalul celor 6 luni, participanții vor putea practica o meserie esențială pentru societate, cu beneficii pe măsură: o sursă de venit imediat după terminarea liceului, condiții de muncă, condiții de formare și dezvoltare profesională. Mai mult, absolvenții cu potențial și care au demonstrat abilități specifice poziției de electrician, pot fi angajați, în funcție de posturile vacante disponibile, anunță Distribuție Oltenia printr-un comunicat de presă.

„Cunoștințele dobândite în cadrul programului de internship mă ajută zilnic; am devenit o persoană mai încrezătoare, comunic și interacționez mai ușor cu cei din jurul meu, iar din punct de vedere profesional, sunt mândră de cunoștințele deprinse din domeniul energetic.” – Elena, Electrician Junior – ediția 2021, județul Argeș.

Citește și: Crescătorii de animale primesc 26,05 milioane lei de la APIA

„Comunitatea absolvenților Ucenic Electrician crește de la an la an, iar astăzi îi primim între noi pe tinerii care au ales să se pregătească în continuare pentru un viitor luminos. Ne dorim să le transmitem noțiuni teoretice și practice din domeniu, dar și valorile care definesc un bun coleg și un profesionist. Succes tuturor!” – Eugen Butoarcă, Director Executiv Distribuție Oltenia

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *