Web Analytics

A șofat fără permis pe o stradă din Pitești

de | 4.01.2018 11:34 | Actualitate

politie traficUn piteștean s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins, ieri, de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești la volanul unui autoturism, deși nu avea permis de conducere. Oamenii legii l-au depistat pe S.M., de 30 de ani, din Pitești, conducând fără drept pe Bulevardul Libertății din Trivale. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Un alt argeșean, O.A., de 47 de ani, din Câmpulung, a fost prins de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 Clucereasa, având numerele de înmatriculare provizorii expirate. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.
Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, în ultimele 24 de ore polițiștii rutieri au aplicat 140 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 30.195 de lei. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 8 permise de conducere și a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii