Web Analytics

A reînceput calvarul pe DN 73! Lucrări în patru puncte pun din nou în aşteptare şoferii care circulă între Piteşti şi Câmpulung

de | 17.10.2019 13:24 | Politica si Administratie

Cu circa două luni înainte de finalizarea promisă anul trecut, împinsă acum la sfârşitul lui 2020, lucrările pe DN 73 Piteşti-Câmpulung le provoacă iar întârzieri şi nervi celor care circulă pe această arteră rutieră care are şi statut de drum european. Sunt patru locuri în care au fost instalate semafoare pentru coordonarea traficului prin zonele în care se intervine. Se lucrează la un pod de pe raza comunei Ţiţeşti şi la un altul din Stâlpeni, în ambele situaţii fiind vorba de proiectul „Modernizare DN73 Piteşti-Câmpulung-Braşov”.
Apoi, Primăria Câmpulung a început refacerea podului de la Apa Sărată, tot pe drumul naţional, însă lucrările au fost sistate din cauza unei lacune a proiectului, care nu a indicat existenţa unui zid subteran. Sunt semafoare montate şi în acel loc, în sudul municipiului, acolo unde deja s-au produs incidente rutiere. În plus, de curând s-au amplasat semafoare şi pe raza comunei Valea Mare-Pravăţ, acolo unde se intervine inclusiv la podeţul care a început să se surpe în această vară.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii