A rămas blocat în mașină în urma unui accident rutier pe DN 73 C

de | 15.02.2018 10:41 | Actualitate

acc blocatEchipajele SMURD au intervenit la 26 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Valea Iașului, pe DN 73 C, la un accident rutier produs între un autoturism și un camion de transport material lemnos.

În urma accidentului, șoferul autoturismului, un bărbat de 57 de ani, a rămas blocat în mașină. Acesta a fost extras de către pompieri, cu ajutorul tărgii lopată și predat echipajului SMURD, care l-a transportat la spital, întrucât prezenta traumatism cranio-facial și dureri toracice. Echipajul de salvatori a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

M.I.

Acest articol este despre: accident rutier,arges,,bloocat,dn 73 c

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...