Web Analytics

A murit Viorel Matei, fost maseur la FC Argeş şi CS Mioveni

de | 30.10.2020 10:34 | Actualitate, Sport

Viorel Matei, fost maseur la FC Argeş şi CS Mioveni, s-a stins din viaţă pe 22 octombrie, după ce la vârsta de 60 de ani a suferit un infarct. Maseurul a lucrat cu antrenorii Florin Motroc şi Laurențiu Reghecampf în zona arabă. Vestea zguduitoare a fost oferită de Florin Motroc și confirmată de fostul portar de la FC Olt și FC Argeș, Sabin Ciurea.
Iată ce a scris Florin Motroc despre Viorel Matei: ”Un om minunat, un tată absolut fantastic, un meseriaș. Vio a fost foarte apropiat de mine în ultimii ani! Un suflet imens. Era un suflet imens! Dumnezeu să-l odihnească! A fost maseur și la FC Argeș, la Mioveni, cu Nelu Moldovan, cu mai mulți antrenori”. Viorel Matei, născut pe 19 septembrie 1960, a fost și campion național la lupte, după care a ajuns maseur la mai multe echipe de fotbal din primele două eșaloane.
”În ultima perioadă s-a angajat. I s-a făcut rău, a fost resuscitat. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a declarat pentru ProSport, Sabin Ciurea, unul dintre cei mai buni prieteni ai celui dispărut.

”Singurele coroane de flori au fost din partea mea și a lui Ion Mînzînă. Nimic de la FC Argeș și CS Mioveni”

Fostul magazioner Nelu ”Oaie” Pănescu de la FC Argeș a declarat pentru Jurnal de Argeș: ”Viorel a făcut infarct la locul de muncă. Era paznic la Vila Florica de la Ștefănești (n.red. – Muzeul Brătianu). Cred că urma să plece în Arabia Saudită cu Florin Motroc. Viorel a fost maseur la FC Argeș timp de 15 ani, a fost maseur și la CS Mioveni și iată că aceste cluburi nu au venit nici măcar cu o coroană cu flori la capela unde a fost depus. Înmormântarea a avut loc sâmbăta trecută, la Biserica Sf. Spiridon din Prundu și vreau să vă spun că am dus o coroană cu flori din partea mea și una din partea lui Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș. Mi-a fost un bun prieten. Dumnezeu să-l ierte!”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Viorel, ai fost un prieten bun cu un suflet de aur… Prietenul tau de la Campulung, Cata. Godspeed!