Web Analytics
scris vineri, 30.10.2020

A murit Viorel Matei, fost maseur la FC Argeş şi CS Mioveni

Viorel Matei, fost maseur la FC Argeş şi CS Mioveni, s-a stins din viaţă pe 22 octombrie, după ce la vârsta de 60 de ani a suferit un infarct. Maseurul a lucrat cu antrenorii Florin Motroc şi Laurențiu Reghecampf în zona arabă. Vestea zguduitoare a fost oferită de Florin Motroc și confirmată de fostul portar de la FC Olt și FC Argeș, Sabin Ciurea.
Iată ce a scris Florin Motroc despre Viorel Matei: ”Un om minunat, un tată absolut fantastic, un meseriaș. Vio a fost foarte apropiat de mine în ultimii ani! Un suflet imens. Era un suflet imens! Dumnezeu să-l odihnească! A fost maseur și la FC Argeș, la Mioveni, cu Nelu Moldovan, cu mai mulți antrenori”. Viorel Matei, născut pe 19 septembrie 1960, a fost și campion național la lupte, după care a ajuns maseur la mai multe echipe de fotbal din primele două eșaloane.
”În ultima perioadă s-a angajat. I s-a făcut rău, a fost resuscitat. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a declarat pentru ProSport, Sabin Ciurea, unul dintre cei mai buni prieteni ai celui dispărut.

A murit Viorel Matei, fost maseur la FC Argeş şi CS Mioveni

”Singurele coroane de flori au fost din partea mea și a lui Ion Mînzînă. Nimic de la FC Argeș și CS Mioveni”

Fostul magazioner Nelu ”Oaie” Pănescu de la FC Argeș a declarat pentru Jurnal de Argeș: ”Viorel a făcut infarct la locul de muncă. Era paznic la Vila Florica de la Ștefănești (n.red. – Muzeul Brătianu). Cred că urma să plece în Arabia Saudită cu Florin Motroc. Viorel a fost maseur la FC Argeș timp de 15 ani, a fost maseur și la CS Mioveni și iată că aceste cluburi nu au venit nici măcar cu o coroană cu flori la capela unde a fost depus. Înmormântarea a avut loc sâmbăta trecută, la Biserica Sf. Spiridon din Prundu și vreau să vă spun că am dus o coroană cu flori din partea mea și una din partea lui Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș. Mi-a fost un bun prieten. Dumnezeu să-l ierte!”.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Viorel, ai fost un prieten bun cu un suflet de aur… Prietenul tau de la Campulung, Cata. Godspeed!

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...