Web Analytics

A murit și al doilea sportiv căzut într- o râpă din Dâmbovicioara

de | 5.10.2019 16:59 | Actualitate

Noi informații în cazul maratoniștilor care au căzut într- o prăpastie din Piatra Craiului, astăzi, în timpul unei competiții sportive. Unul dintre sportivi este medic chirurg.

O femeie și un bărbat care participau la Maratonul Pietrei Craiului (cu plecare și sosire în Zărnesti, jud. Brașov și traseu pe creasta Pietrei Craiului) au căzut într-o râpă de 70 metri, în zona Dâmbovicioara, aproape de masivul Piatra Craiului. Salvamontul a intervenit pentru recuperarea celor doi.

Ambele persoane accidentate în timpul maratonului au murit. Femeia avea 45 de ani și era din județul Harghita. Aceasta a fost găsită de salvamontiști în stop cardio- respirator și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, iar bărbatul a murit în drum spre spital. Acesta avea 39 de ani și era medic chirurg, originar din Cluj Napoca. Starea lui s- a agravat în timpul transportului și a intrat in stop cardio respirator. A fost resuscitat, dar fără rezultat.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpulung efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Deocamdată, accidentul a fost pus pe seama vremii nefavorabile. 

Sursă foto: Salvamont Argeș

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii