Web Analytics

A murit jurnalistul argeșean George Berevoianu

de | 7.06.2018 07:47 | Actualitate

george berevoianuJurnalistul de origine argeșeană George Berevoianu s-a stins din viață miercuri, la 41 de ani. Anunţul a fost făcut de realizatorul Tv Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.
„Colegul nostru George Berevoianu a plecat astăzi la Ceruri! Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace!“, a scris Rareş Bogdan.
George Berevoianu era originar din Lerești și absolvise Liceul Dan Barbilian din Câmpulung.
Și Marius Tucă a pus un mesaj emoționant pe Facebook legat de decesul lui George Berevoianu. Sute de foști colegi și prieteni au postat de asemenea mesaje tulburătoare legat de decesul lui George Berevoianu.
George Berevoianu a lucrat ca reporter şi prezentator de ştiri la postul de televiziune Realitatea TV până în 2014, când a fost disponibilizat, alături de Laura Chiriac şi Vlad Ionescu. De atunci nu a mai apărut pe post, rămânând cu statutul de colaborator pe voce pentru diverse producţii ale Realitatea TV.
Cauza morţii nu este cunoscută, dar Antena 3 susţine că George Berevoianu ar fi suferit un accident vascular cerebral, iar miercuri ar fi intrat în stop cardio-respirator.
Jurnalistul şi-a petrecut ultimele luni din viaţă călătorind, până să ajungă pe patul de spital. La începutul lunii mai se afla în Lisabona, capitala Portugaliei, cu ocazia finalei Eurovision, atunci făcând și ultima postare pe Facebook.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii