Web Analytics

A murit fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona

de | 25.11.2020 19:23 | Actualitate

 

Fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit în urma unui stop cardiac, scrie presa internațională. Decesul a fost anunţat de canalul Todo Noticias, care a vorbit cu Matias Morla, agentul şi prietenul lui Maradona.

Maradona a fost operat cu succes pe creier, la 3 noiembrie, pentru îndepărtarea unui hematom subdural, descoperit în urma unei investigaţii CT.

Hematomul ar fi fost produs ”de un traumatism” şi ar putea fi rezultatul unei lovituri pe care fostul fotbalist a suferit-o în ultima vreme. În perioada internării, medicul personal al lui Maradona, Leopoldo Luque, a afirmat că fostul jucător a avut ”episoade de confuzie legate de o abstinenţă, care necesită un tratament de mai multe zile″”.

 

Citiți și CS Mioveni pierde la Călărași și se depărtează de play-off

 

Fostul jucător al echipelor Napoli, FC Barcelona şi Boca Juniors a fost internat de mai multe ori în spital în ultimii ani, în principal din cauza stilului de viaţă extravagant pe care l-a dus. În ianuarie 2019, Maradona a ajuns la spital cu sângerări stomacale.

El s-a simţit rău şi la Cupa Mondială din 2018, în Rusia, când a fost filmat leşinat în loja sa la meciul Argentina – Nigeria. În 2004, Maradona a fost internat cu probleme cardiace şi respiratorii serioase, din cauza consumului de cocaină. Ulterior a urmat o cură de dezintoxicare în Cuba şi Argentina, înaintea operaţiei de la stomac din 2005, care l-a ajutat să piardă din greutate.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii