Web Analytics

A intrat cu mașina în alte 4 autoturisme parcate, după ce s-a urcat băut la volan

de | 4.05.2021 09:19 | Actualitate

În cursul nopții la numărul de urgență 112 a fost făcută o sesizare de un accident rutier în Pitești, pe strada Ștefan cel Mare.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism dinspre strada Vasile Lupu către strada Ștefan cel Mare, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu 4 autoturisme parcate.

CITESTE SI Curtea de Argeș: Accident mortal în prima zi de Paște după ce o tânără a fost lovită cu mașina. Șoferița a fugit de la locul accidentului

În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit ușor.

Acesta a fost testat cu etilotestul, aparatul indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

sursa foto: sursata.ro

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii