A început reabilitarea bulevardului Dacia din Mioveni

de | 12.05.2022 12:45 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Luni, 9 mai, în prezența lui Cătălin Șomode, director general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, de care aparține și județul Argeș, au început lucrările de reabilitare a DN 73 D (bulevardul Dacia) în Mioveni, una dintre cele mai așteptate și mai solicitate investiții la nivelul orașului Mioveni.

Pe șantier au fost și președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș Ion Mînzînă, deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, primarii Ion Georgescu din Mioveni și Nicolae Velcea din Ștefănești, precum și Gheorghe Mihăiță, directorul Secției Drumuri Naționale Pitești.

Ion Mînzînă: „Actualul Guvern are în plan și realizarea unui drum expres între Pitești și Mioveni”

„În programul de intervenții pentru anul în curs am avut inclus și acest drum. Astăzi începe frezarea, iar până pe 1 iunie pe tot drumul în Mioveni va fi asfalt nou. Apoi începe o altă investiție importantă pentru județul Argeș, și anume reabilitarea Transfăgărășanului”, a declarat Cătălin Șomode, director general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București.

Intrăm, iată, într-o normalitate. Felicit autoritățile naționale, care au înțeles importanța acestei investiții pentru un oraș puternic industrializat cum este Mioveniul. Mai trebuie spus că actualul Guvern are în plan și realizarea unui drum expres între Pitești și Mioveni, ceea ce va însemna enorm pentru principalul exportator al țării, Uzina Dacia”, a spus Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș.

Citește și Mioveni. Se lucrează la podul peste Râul Argeșel

Primarul Ion Georgescu: „Sper ca, în curând, Mioveniul să aibă și o centură ocolitoare”

„Reabilitarea DN 73 D în Mioveni este o mai veche solicitare a administrației locale din Mioveni. Mă bucur că a început această investiție extrem de importantă pentru un oraș de importanță economică națională cum este orașul Mioveni. În scurt timp, calitatea DN 73 D va crește în Mioveni și toată lumea va avea de câștigat. Astăzi s-a trecut la fapte!”, a transmis deputatul Simona Bucura-Oprescu.

„Mulțumesc domnului președinte Ion Mînzînă și doamnei Simona Bucura-Oprescu, care ne-au susținut. Iată că, după 17 ani de așteptare, intrăm în normalitate. Îi mulțumesc și domnului Șomode, care și-a respectat promisiunile! Acum fac un apel la participanții la trafic să fie atenți și să aleagă și rute ocolitoare, precum DN 73 E. Sper ca, în curând, Mioveniul să aibă și o centură ocolitoare”, a declarat primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.
M.S.

Citește și Simona Bucura Oprescu: „Mioveni, un centru al inovației și dezvoltării economice!”

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed