Web Analytics

A furat cabluri din cupru și deșeuri de pe un șantier din Pitești

de | 6.01.2023 13:38 | Actualitate, Home

Un tânăr de 26 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a furat cabluri electrice din cupru și mai mlte deșeuri neferoase din curtea unui șantier din Pitești.

„În ziua de 05 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați, de către agentul de pază al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că a surprins un bărbat care ar fi sustras, din curtea unui șantier de pe strada Tudor Vladimirescu, cabluri electrice din cupru și deșeuri neferoase.

Citește și:  Putin a ordonat încetarea focului în zilele de Crăciun pe rit vechi. Ce spun oficialii din Ucraina

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat un bărbat de 26 de ani, din Ștefănești, pe care l-au condus la sediul poliției, pentru audieri.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe baz de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii