A fost găsit bărbatul plecat în pijama, fără aprobare, de la Spitalul Municipal Curtea de Argeș

de | 21.07.2022 13:01 | Actualitate, Home

UPDATE: Bărbatul a fost găsit în zona Valea Iașului. Este confuz și posibil deshidratat, anunță IPJ Argeș. A fost solicitat un echipaj medical pentru evaluarea stării de sănătate și acordarea îngrijirilor medicale.

Știre inițială:

Polițiștii caută un argeșean în vârstă de 75 de ani, care a plecat voluntar din Spitalul Municipal Curtea de Argeș. Bărbatul era internat pentru investigații medicale amănunțite și nu avea un diagnostic stabilit. A plecat în seara zilei de 19 iulie a.c., în pijama de spital, fără aprobarea medicilor. Un cadru medical a anunțat dispariția miercuri – dimineața, 20 iulie.

Citește și Cu mască sau fără mască?

„În dimineața zilei de 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, de către un cadru medical de la Spitalul Municipal Curtea de Argeș, cu privire la faptul că un pacient, PETRE VASILE, de 75 de ani, din Mușătești, a plecat voluntar din spital, fără aprobare, în seara zilei de 19 iulie a.c.

Semnalmente: aproximativ 1,70 m înălțime, 60 de kg, păr alb.

Vestimentație la momentul plecării: pijama tip spital”, a transmis IPJ Argeș.

Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.