A făcut scandal și a amenințat clienții într-un bar din Curtea de Argeș. Bărbatul a primit dosar penal

de | 3.04.2022 11:16 | Actualitate, Home

În dimineața zilei de 02 aprilie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, aflat sub influența alcoolului, tulbură ordinea și liniștea publică într-un bar din municipiul Curtea de Argeș.

La fața locului s-au deplasat poliștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, care au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 27 de ani, din Curtea de Argeș, pe care l-au condus la sediul poliției, pentru audieri. Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1999, privind normele de conviețuire socială.

CITEȘTE ȘI Activități preventive în școli și centre familiale, efectuate de către Poliția de Proximitate Pitești

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 01 spre 02 aprilie a.c., în jurul orei 03:00, bărbatul, care se afla sub influența alcoolului, ar fi pătruns în incinta barului și ar fi adresat amenințări cu caracter general clienților aflați în interior, iar în momentul în care a fost invitat, de către reprentanții societății,  să părăsească localul, a devenit recalcitrant.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Acest articol este despre: bar curtea de arges,dosar penal

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....