Web Analytics
scris luni, 04.01.2021

A decedat o actriță a Teatrului Alexandru Davila

Actrița Teatrului Alexandru Davila, Mariana Popa, s-a stins din viață.  Avea 72 de ani și timp de peste 40 de ani, actrița a făcut parte din colectivul teatrului Alexandru Davila din Pitești, activând atât în corpul baletului în spectacole precum: “Stelele Piteștiului”, “Cântăm bucuria vieții”, “Do-Re-Mi și va mai fi”, “Zâmbete pe portativ”, dar și ca actriță în: “Lambada tinereții”, “Umor sponsorizat”, “Toată lumea mulțumită”, “Bunica nu se mai mărită”, și multe altele. A lucrat alături de regizori precum Constantin Zărnescu, Alexandru Darian, Livio Belegante și de coregraful Dorin Oancea.
”Cu profund regret, colectivul Teatrului Alexandru Davila anunță trecerea în neființă a doamnei Mariana Popa, născută la 10 octombrie 1949. Transmitem sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească!”, este mesajul echipei teatrului Alexandru Davila.

A decedat o actriță a Teatrului Alexandru Davila

„Drum în lumină!
Condoleanțe familiei!” a scris, la rândul său,  managerul și actorul Bebe Cotimanis pe pagina de facebook a instituției.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...