Web Analytics

A anunțat dispariția fiului la un an de când a plecat de acasă

de | 16.09.2022 06:44 | Actualitate, Home

O femeie din Argeș a anunțat la Poliție dispariția fiului ei la aproape un an de când acesta a plecat de acasă. Polițiștii din Albota, județul Argeș, fac cercetări în urma sesizării venite din partea unei femei. Aceasta a anunțat că, din luna octombrie 2021, fiul ei, Lupu Gavrilă Gheorghe, de 43 de ani, a plecat de la locuința surorii sale din Pitești, iar de atunci nu a mai putut lua legătura cu el, transmite IPJ Argeș.

Citește și: A accidentat o minoră și a fugit. Șoferul s-a ales cu dosar penal


Semnalmente: 1,65 – 1,70 m înălțime, aproximativ 55 de kg, ochi căprui, păr negru. Prezintă strabism la ochiul drept, mers șchiopătat. Vestimentația la momentul plecării: trening albastru închis și adidași de culoare albastră. Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice și a fost plecat de acasă de mai multe ori, pentru perioade mari de timp, lucrând, pe cont propriu, în domeniul zootehnic și silvic.
Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *