Web Analytics
scris luni, 11.03.2024

Argeș: Polițist târât cu mâna prinsă în portieră, de un șofer drogat

Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a refuzat să fie testat pentru consumul de droguri. Șoferul a plecat de pe loc cu autoturismul și i-a prins mâna unui polițist între geam și portieră. Agentul a fost târât pe o distanță de aproximativ un kilometru.

Argeș: Polițist târât cu mâna prinsă în portieră, de un șofer drogat

Citește și: Prețul și perioada de valabilitate a rovinietei se schimbă din 11 martie


Incidentul a avut loc în noaptea de 9 spre 10 martie 2024, în jurul orei 4.30, când un echipaj din cadrul Biroului Rutier Câmpulung Muscel (Argeș) a oprit un șofer pe DN 73, în localitatea Stâlpeni (Argeș), fiind înregistrat de aparatul radar cu viteză excesivă. La volanul autoturismului se afla un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Mioarele, care a fost depistat în timp ce conducea mașina cu viteza de 141 de km/h, cu 91 km/h peste limita de pe sectorul de drum unde a fost realizată constatarea. Șoferul a fost sancționat contravențional și i s-a suspendat permisul pentru o perioadă de 120 de zile.

Citește și: Accident la ieșire de pe A1. Un bărbat a ajuns la spital


De asemenea, bărbatului i-a fost solicitat să fie testat și pentru consumul de droguri, moment în care a plecat de pe loc cu autoturismul, prinzând mâna unuia dintre agenți între geam și portiera stânga față a autoturismului, scrie adevarul.ro. Agentul a fost târât în exteriorul autoturismului pe o distanţă de 1,1 kilometri. A reușit, în cele din urmă să se desprindă și tot el a tras trei focuri în pneurile mașinii. Șoferul a continuat însă cursa nebunească și a fost urmărit de polițiști pe o distanță de mai mulți kilometri, până când a fost prins.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *