Web Analytics

Şi Mioveniul o dă pe rock… Trooper va concerta la festivalul ROCK’ N’ RIDE FEST-2019 din parcul Făget

de | 20.06.2019 13:20 | Cultură

Sâmbătă, 22 iunie, orașul Mioveni va intra pe harta selectă a festivalurilor moto-rock din România. În zona de picnic a platoului Făget din Mioveni va avea loc prima ediție a ROCK’ N’ RIDE FEST, festival inițiat de către Clubul Moto “BAD BREED MC Pitești”. Primăria Mioveni și Centrul Cultural din oraș s-au oferit în timp record să susțină acest eveniment special la care sunt așteptați mii de oaspeți și care va face ca pe 22 iunie Mioveniul să devină un loc de întâlnire pentru motocicliști și iubitori ai rock-ului din toată țara.
Sub deviza “FOUR wheels move the body, TWO wheels move the soul”, ziua va începe cu o paradă moto pe arterele orașului, după care motocicletele vor fi expuse pe platoul din Centrul Civic (ora 11.00). La ora 13.00, parada motoarelor se va relua, având ca punct terminus zona de picnic Făget.
Concursuri cu premii generoase vor recompensa campionii unor întreceri foarte spectaculoase, propuse de organizatori.
Motocicliștii se vor întrece în trasul sforii, în aruncarea butoiului de bere, motociclism ”viteză minimă”, ”tricouri înghețate”, ”Tire Toss”, tras în țintă la paintball, ”bere viteză”, etc.
Tabloul distracțiilor va fi completat cu o demonstrație de îndemânare în cursele cu obstacole pentru motoarele enduro (de teren).
De la ora 19.00, până la miezul nopții, vor urca pe scenă patru trupe foarte îndrăgite:
Olly of Queen, Fără Vise, Dan Helciug-cu trupa-tribut Queen și Trooper.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii