Web Analytics

Hoți de lemne amendați de polițiștii argeșeni

de | 12.09.2018 11:40 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 183 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 59.392 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 9 permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au acționat pe raza de competență, pentru combaterea tăierii, sustragerii și comercializării ilegale de material lemnos, ocazie cu care au depistat 8 bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 și 43 de ani, care au tăiat şi transportat pe drumurile publice cu atelaje, aproximativ 6 m.c. material lemnos de diverse esenţe, fără documente legale de proveniență.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat ocolului silvic competent.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii