Web Analytics
scris marți, 30.04.2024

Coloană de mașini de 6 km pe A1, la intrarea în Capitală

Traficul rutier este aglomerat, marţi după-amiază, pe mai multe artere din ţară, fiind formate coloane de maşini pe A1, la intrarea în Bucureşti, şi pe DN 1, pe sensul de coborâre spre Ploieşti, între Azuga şi Buşteni. Şi pe A2 Bucureşti-Constanţa, valorile de trafic sunt în creştere pe sensul de mers către litoral, potrivit News.ro.

Coloană de mașini de 6 km pe A1, la intrarea în Capitală

Citește și: Argeș. 400 de polițiști mobilizați în noaptea de Înviere

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe A1 Bucureşti-Piteşti este formată o coloană de autovehicule la intrarea în Capitală, de aproximativ 6 kilometri. De asemenea, carosabilul este umed şi se semnalează ploaie uşoară până la kilometrul 49, dar şi pe tronsonul 86-94.

Pe A2 Bucureşti-Constanţa, sunt valori de trafic în creştere pe sensul de mers către litoral, fără coloane. Carosabilul este umed şi se înregistrează ploaie până la kilometrul 35. Pe A3 Bucureşti-Ploieşti, circulaţia este fluentă şi este ploaie uşoară până la kilometrul 11. Pe A4 Ovidiu-Agigea, trafic se desfăşoară normal, fără precipitaţii.

Citește și: Alertă alimentară în România: substanță toxică descoperită într-un sortiment de mâncare pentru bebeluși

Pe DN 1 Ploieşti-Braşov, este coloană de autovehicule de aproximativ 5 kilometri, pe sensul de coborâre către Ploieşti, între Azuga şi Buşteni. În direcţia de urcare se circulă uşor îngreunat în localitatea Comarnic, fără probleme majore, iar condiţiile meteo sunt favorabile, fără precipitaţii, cu vizibilitate bună. Pe DN 7 Piteşti-Sibiu, valorile de trafic sunt normale, iar carosabilul uscat.  Pe DN 39 Constanţa-Vama Veche, traficul se desfăşoară normal, fără precipitaţii.

Şoferii sunt sfătuiţi să conducă în mod responsabil, respectând toate regulile de circulaţie, şi să ia în calcul folosirea de rute alternative, în situaţia aglomerării în perioada următoare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *