Web Analytics
scris vineri, 25.10.2024

Liberalii au adus un omagiu regilor, la Curtea de Argeș

Liberalii au adus un omagiu regilor, la Curtea de Argeș

Ministra Justiției, Alina Gorghiu, candidată la Camera Deputaților, a participat în această dimineață, alături de o delegație a PNL Argeș, la un eveniment în municipiul Curtea de Argeș, unde i-a omagiat pe cei trei mari regi ai României înmormântați în orașul regal.

Vineri, 25 octombrie 2024, președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu, a fost prezentă la o ceremonie care a avut loc la Catedrala Arhiepiscopală a Mănăstirii Curtea de Argeș. În cadrul ceremoniei, ministra i-a omagiat pe întemeietorii României moderne, a depus coroane de flori și a vizitat locașurile unde sunt înhumați regele Carol I, regele Ferdinand și regele Mihai I, dar și reginele Eisabeta, Maria și Ana.

Pe 25 octombrie 1921 se năștea la Sinaia ultimul monarh al României, regele Mihai I, care ar fi împlinit astăzi 103 ani, astfel că ziua nu a fost aleasă întâmplător.

Citește și Alina Gorghiu: „Banii confiscaţi de la infractori merg în proiecte sănătoase pentru generaţiile tinere”

Alina Gorghiu a fost însoțită de Mihai Coteț, candidat la Senatul României, Radu Perianu, locul doi pe lista pentru deputați a liberalilor argeșeni, Ion Popa, fost Senator și Secretar de Stat și Cătălina Dumitrașcu, inspectorul general adjunct al IȘJ Argeș. Au fost, de asemenea, prezenți președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, prefectul Dragoș Predescu, senatorul Dănuț Bica, liberalul Dorin Voicu, Liviu Nicolae, director IPEE ATI, primari liberali de pe zona Curtea de Argeș precum și membri de partid și simpatizanți.

De la Catedrala Arhiepiscopală, prefectul Dragoș Predescu și candidații PNL la Parlamentul României au mers la Cimitirul Eroilor din Curtea de Argeș unde, cu ocazia Zilei Armatei, au depus coroane de flori.

Citește și Şefa PNL Argeş schimbă foaia! Alina Gorghiu ameninţă cu dizolvarea organizaţiilor care nu fac targetul pentru prezidenţiale şi parlamentare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...