Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

George Caval, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş: „Aşteptăm în acest an peste 300 invitaţi la Topul Firmelor din Argeş”

Printre invitați se numără ambasadorul Franței, care vine la eveniment împreună cu directorul general de la Dacia-Renault

Cu ce noutăți vine Topul CCIA, anul acesta?

– Topul Firmelor din Argeș, ajuns anul aceasta la cea de-a XXIX-a ediție, are o semnificație aparte pentru noi, datorită faptului că la 30 septembrie a.c. sistemul Camerelor de Comerț din România a aniversat 160 de ani de când Domnitorul Alexandru Ioan Cuza semna, în anul 1864, Legea de înființare a ceea ce urma să fie o instituție modernă, necesară pentru ca tânărul stat românesc apărut prin Unirea din 1859 să se înscrie cu drepturi depline printre națiunile europene avansate.

George Caval, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş: „Aşteptăm în acest an peste 300 invitaţi la Topul Firmelor din Argeş”

La ce participare vă așteptați în 2024, ca număr de firme prezente?

– Așteptăm în acest an peste 300 de invitați care provin din mediul de afaceri, academic și admnistrativ al Județului Argeș. Topul Firmelor din Argeș este în opinia noastră un eveniment cu o dublă semnificație – pe de o parte este o radiografie (întocmită pe criterii unitare, clare și transparente) a mediului de afaceri din Argeș, iar pe de altă parte este o ocazie excelentă pentru toți cei de mai sus să se (re)vadă, să comunice, să exploreze noi oportunități de dezvoltare.

Pe cine ați invitat să vă fie alături la importantul eveniment din 24 octombrie?

– Invitații noştri sunt reprezentanți ai comunității de afaceri din județul Argeș (membri și nemembri ai Camerei de Comerț Argeș), ai administrației locale și ai mediului academic. Dar vă informăm că avem și oaspeți care reprezintă instituții la nivel central – au confirmat participarea Domnul Ambasador al Franței, E.S. Nicolas Warnery, Doamna Simona BUCURA-OPRESCU – Ministrul Muncii, Domnul Mihai BORDEANU – Director General Automobile Dacia, Domnul Cristian NEVZOREANU – Director Afaceri Interne Dacia Renault, Domnul Mihai DARABAN – Președinte Camera de Comerț și Industrie a României, Domnul Ovidiu SILAGHI – Secretar General CCIR, Domnul Ștefan DEACONU – Președintele Curții de Arbitraj Internațional de pe lângă CCI a României, Domnul Radu DINESCU – Secretar General UNTRR (Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România).

Citește și Noul Duster s-a lansat la DAPEROM

Citește și Interviu cu avocatul argeşean Ştefan Deaconu, care a apărat România în procesul Roşia Montană

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...