Web Analytics
scris vineri, 11.10.2024

Companiile care angajează persoane cu dizabilități vor primi subvenţii de 450 euro

România îşi propune să atingă, până în 2027, o rată de angajare a persoanelor cu dizabilităţi de minimum 55% din numărul total al acestora, iar cel puţin 4% din personalul companiilor şi instituţiilor publice cu mai mult de 50 de angajaţi să fie persoane cu dizabilități. În acest context, una din măsurile de stimulare a companiilor este acordarea unei subvenţii de aproximativ 450 de euro pentru o perioadă de 18 luni, se arată într-un comunicat al Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Companiile care angajează persoane cu dizabilități vor primi subvenţii de 450 euro

Citește și: Dosare în oglindă. Blocuri cu etaje în plus: Tancodrom vs Titidan

„MMSS îşi propune ca România să atingă până în 2027 o rată de angajare a persoanelor cu dizabilităţi de cel puţin 55% din numărul total al acestora, iar cel puţin 4% din personalul companiilor şi instituţiilor publice cu mai mult de 50 de angajaţi să fie persoane cu dizabilităţi. Una dintre măsurile de stimulare a angajatorilor pentru angajarea permanentă a persoanelor cu dizabilităţi şi a absolvenţilor din rândul persoanelor cu dizabilităţi este acordarea unei subvenţii de aproximativ 450 de euro pentru o perioadă de 18 luni”, se arată într-un comunicat al Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale, publicat pe pagina de Facebook a instituției.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...