Web Analytics
scris miercuri, 09.10.2024

Pitești. Creșa din Popa Șapcă va fi renovată energetic cu fonduri europene

Miercuri, 9 octombrie, la Pitești a fost predat amplasamentul în vederea renovării energetice a Creșei Nr. 9 – din cartierul Popa Șapcă, investiție finanțată în cadrul PNRR.

Pitești. Creșa din Popa Șapcă va fi renovată energetic cu fonduri europene

Citește și: Cutremure în România, miercuri dimineață: cel mai mare, de magnitudine 4

Peste 10 luni, cât este durata de execuție a lucrărilor, clădirea corp C1 va beneficia de izolare termică, tâmplărie nouă cu geam termoizolant, dar și de panouri electrice fotovoltaice, instalație termică nouă și surse de iluminat LED” – a transmis primarul Cristian Gentea.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Pitești, renovarea energetică moderată a corpului C1 al clădirii presupune, concret: izolarea termică a pereților exteriori, a plăcii de terasă și a plăcii de parter; înlocuirea tâmplăriei exterioare cu tâmplărie PVC cu geam  termoizolant; reabilitarea instalației termice; panouri solare pentru prepararea apei calde de consum; sistem de producere a energiei electrice din surse regenerabile, prin utilizarea de panouri electrice fotovoltaice; reabilitarea instalației electrice.

Valoarea contractului de 2,35 milioane lei, inclusiv TVA.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...