Web Analytics
scris vineri, 04.10.2024

Scandal la Teqball World Series de la Budapesta: „Urâm România!”

Jucătoarea maghiară de futsal și de teqball Gabriella Kota (26 de ani) a făcut un scandal monstru la Teqball World Series de la Budapesta.

Scandal la Teqball World Series de la Budapesta: „Urâm România!”

În semifinala de la dublu mixt, Gabriella Kota a jucat alături de Balazs Katz, iar cei doi au fost învinși de polonezii Alicja Bartnicka și Marek Pokwap. Gabriella Kotta a fost enervată peste măsură de o decizie a arbitrului român și a început să protesteze vehement.

Citește și: Federația americană de gimnastică cere o revizuire în cazul gimnastelor Ana Bărbosu – Jordan Chiles

După scandalul din sală, Gabriella Kota nu s-a liniștit. A intrat pe internet și a scris pe contul său de Instagram, la Insta Story, mesajul ”Urâm România!”, pe care l-a șters la scurt timp, scrie Sportal Blikk.  Membrii Federației de Teqball au văzut, însă, mesajul unguroaicei și au decis să o excludă de la World Series, unde trebuia să mai participe la proba de dublu feminine. A primit și o amendă de 600 de euro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...