Web Analytics
scris sâmbătă, 21.09.2024

O remiză care a nemulțumit pe toată lumea

„La pomul lăudat să nu te duci cu sacul” este proverbul ce se potrivește perfect confruntării CS Mioveni – FC Argeș, care a avut loc astăzi, în cadrul etapei a șaptea din liga secundă . Așteptat cu sufletul la gură de toată suflarea fotbalistică argeșeană, partida a fost animată doar pe alocuri, în rest, multe pase greșite de ambele părți și mulți nervi în tribune. S-a terminat nedecis, scor 1-1.

O remiză care a nemulțumit pe toată lumea

CS Mioveni a intrat mai bine în joc, iar în minutul 15, elevii lui Alin Chița au deschis scorul: Guțea a primit mingea pe partea stângă, a pătruns în careu, a șutat spre colțul lung, iar Ianis Vencu a împins balonul în plasă.

În repriza secundă, s-a jucat mai mult la poarta gazdelor, Argeșul alergând după egalare. Pe care a obținut-o în minutul 68, atunci când Buhăcianu a marcat.

CS Mioveni: Fl. Croitoru (cpt.) – Corbu, R. Garutti, Core, A. Șerban – Duțan (Zamura, din min. 62),, Bustea (Andrei Răuță, din min. 65), Al. Răuță, Guțea – Vencu (I. Șerban, din min. 65), Pozatzidis; antrenor: Alin Chița;

FC Argeș: Oncescu – Tofan (cpt.), G. Garutti, Esteban Orozco, Briceag – Doukoure – P. Petrescu, Rădescu (Robert Moldoveanu, din min. 46), Gab. Gheorghe (Buhăcianu, din min. 46), P. Dulcea (Y. Pîrvu, din min. 46) – Mihai Roman; antrenor:  Nicolae Dică.

Citește și: Află programul juniorilor de la FC Argeș din acest week-end

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...