Web Analytics
scris joi, 19.09.2024

Culisele Statului Paralel: SRI, răspuns oficial privind relația cu Elena Lasconi!

Serviciul Român de Informații (SRI) a răspuns oficial solicitării adresate de echipa emisiunii „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea Plus, cu privire la presupusa colaborare a Elenei Valerica Lasconi cu instituția și achiziționarea unui imobil în perioada 2001-2002.

Culisele Statului Paralel: SRI, răspuns oficial privind relația cu Elena Lasconi!

Citește și: Activităţile vizate de ancheta Parchetului European în proiectul de la Primăria Câmpulung sunt estimate la peste 2,5 milioane de lei

Într-o declarație transmisă pe adresa de email a redacției Realitatea PLUS, SRI a infirmat orice legătură între Lasconi și instituție – scriu cei de la realitatea.net.

Conform Biroului de Presă al SRI, Elena Lasconi, președinte al USR, „nu a avut calitatea de angajat şi nu a colaborat cu Serviciul Român de Informaţii şi, pe cale de consecință, nu a beneficiat de niciun imobil din fondul locativ al instituției noastre”.

De asemenea, SRI a subliniat că nu are nicio legătură cu modalitatea prin care Lasconi a obținut dreptul de proprietate asupra apartamentului menționat, precum și cu suma plătită pentru achiziție – mai arată sursa citată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...