Web Analytics
scris miercuri, 11.09.2024

Cine a câștigat dezbaterea Donald Trump – Kamala Harris, potrivit presei americane

La câteva ore după încheierea dezbaterii dintre Donald Trump și Kamala Harris de marți, 10 septembrie, cu câteva săptămâni înainte de alegerile americane programate pentru 7 noiembrie, mulți observatori au considerat că vicepreședinta lui Joe Biden s-a impus în fața fostului președinte, scrie BFM TV.

Cine a câștigat dezbaterea Donald Trump – Kamala Harris, potrivit presei americane

În mai multe rânduri, în special pe tema avortului, Kamala Harris a trecut la atac împotriva fostului președinte republican, care, la rândul său, a apelat la retorica întunecată, uneori incoerentă și adesea plină de neadevăruri a mitingurilor sale.

Citește și:

„Câștigător clar”

Potrivit presei americane, Kamala Harris a fost într-adevăr cea care a câștigat. După cum afirmă CNN într-un articol consacrat acestei dezbateri, „Trump și-a pierdut adesea controlul” și „a repetat că o multitudine de minciuni sunt adevărate”, în special cu privire la o posibilă fraudă în alegerile din 2020 câștigate de Joe Biden.

Potrivit aceluiași organ de presă, majoritatea alegătorilor indeciși din Pennsylvania, un stat-cheie care se anunță a fi decisiv în cursa pentru Casa Albă, consideră că Kamala Harris a câștigat dezbaterea.

Într-un editorial publicat pe Fox News, analistul politic Doug Schoen i-a acordat, de asemenea, democratei victoria în dezbatere. „A existat un câștigător clar, dar să nu credeți că aceste alegeri s-au încheiat”, a scris el.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...