Web Analytics
scris vineri, 06.09.2024

A început ”meciul” în familia Garutti!

Etapa a șaptea din Liga 2 programează derbiul local dintre CS Mioveni și FC Argeș. Partida va avea o conotație aparte pentru frații Garutti, Rafael și Guilherme.

A început ”meciul” în familia Garutti!

Primul evoluează la CS Mioveni, iar celălalt îmbracă tricoul formației FC Argeș, ambii fiind fundași.

Pentru prima dată în cariera lor, brazilienii din fotbalul argeșean vor fi adversari, momentul fiind așteptat de amândoi. ”Va fi un meci de o însemnătate aparte atât pentru noi, cât și pentru părinții noștri, care sunt departe, în Brazilia. Mama a spus că nu se va uita la acel meci, deoarece va avea foarte mari emoții.

Am vorbit deja cu fratele meu despre acel joc și i-am transmis că FC Argeș va învinge. I-am spus să stea cuminte, să nu-și facă planuri. Probabil că vom face și un pariu, pe care eu îl voi câștiga. Va fi ceva inedit pentru noi, nu am fost niciodată colegi, dar nici adversari”, ne-a declarat Guilherme Garutti, fotbalistul Argeșului.

Citești și Viorel Tudose: „Nu sunt de acord cu plecarea lui Dică. Ar crea o gaură mare în buget”

În replică, auzind că fratele său se crede dinainte câștigător, jucătorul Mioveniului ne-a spus: ”Îl las să viseze frumos, doar este fratele meu, nu mă voi certa cu el. Dar îi spun că meciul are 90 de minute și pe teren se poate întâmpla orice. Cei mai buni să învingă! Va fi un meci interesant, sunt sigur”.

Până la marele meci, care va avea loc peste două săptămâni, se va mai desfășura încă o etapă în Liga 2, runda a șasea. FC Argeș va întâlni formația Concordia Chiajna, pe propriul teren, iar CS Mioveni se pregătește de duelul din deplasare, cu AFC Muscelul Câmpulung.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...