Web Analytics
scris duminică, 01.09.2024

Simona Halep și-a ales noul antrenor

După ce a fost iertată de suspendarea pentru dopaj, în urma verdictului venit de la TAS în luna martie, Simona Halep s-a pregătit sub comanda spaniolului Carlos Martinez. Totuși, colaborarea dintre cei doi pare a se fi încheiat, iar în staff-ul Simonei Halep, a revenit, potrivit informațiilor PRO TV și Sport.ro, Daniel Dobre.

Simona Halep și-a ales noul antrenor

Daniel Dobre este antrenorul care i-a fost alături Simonei Halep atunci când sportiva a câștigat turneul de la Wimbledon în 2019, atunci când a învins-o în două seturi pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Revenirea lui Daniel Dobre în staff-ul Simonei Halep a fost anunțată neoficial chiar de sportivă în urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când fostul lider WTA anunța că a mers în Italia pentru a încerca să rezolve problema accidentării la genunchi.

Citește și: Ianis Hagi a bătut palma în ultima zi. Cu cine a semnat

Un mic update pentru susținătorii mei: în primul rând vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase! Am fost în Italia la recomandarea domnului Dobre pentru a încerca să rezolv cu accidentarea. A fost o deplasare benefică și mă bucur tare mult să îl am alături pe domnul Dobre. Sper să revin curând pe teren”, anunța în urmă cu trei săptămâni Simona Halep.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...