Web Analytics
scris luni, 19.08.2024

FC Argeș are meci cu Csikszereda de ziua lui Dobrin! „Prințul din Trivale” ar fi avut 77 de ani

Federația Română de Fotbal a stabilit programul etapei a patra a acestui sezon de Liga a doua. Ne-a atras atenția data în care a fost programat meciul echipei din Trivale.

FC Argeș are meci cu Csikszereda de ziua lui Dobrin! „Prințul din Trivale” ar fi avut 77 de ani

Citește și: Încă un transfer la FC Argeş: atacantul Mihai Roman

Echipa Campionii FC Argeș va juca împotriva celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, luni, pe 26 august. Meciul va începe la ora 17:00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni.

Vă reamintim că pe 26 august 1947 se năștea Nicolae Dobrin, legendarul fotbalist al echipei FC Argeș, care, anul acesta, la data precizată, ar fi împlinit 77 de ani. Din păcate, el a murit pe 26 octombrie 2007, la vârsta de 60 de ani.

Pe 26 august 2007, când Dobrin împlinea 60 de ani, el a stat alături de prietenii cei mai apropiaţi. Gil Popescu, finul său, i-a făcut cadou un tort în forma unui teren de fotbal.

Deşi grav bolnav, Gicu avea puterea să zâmbească şi să le spună celor din jur: „O să mă fac bine! Staţi liniştiţi!„. După fix două luni, Nicolae Dobrin avea să se stingă din cauza unui cancer pulmonar – scriau cu ani în urmă cei de la gsp.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...