Web Analytics
scris vineri, 02.08.2024

JO 2024: Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, argint la dublu rame

Canotoarele române Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au cucerit medaliile de argint în proba de dublu rame feminin, vineri, la Jocurile Olimpice de la Paris, după un finiş remarcabil.

JO 2024: Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, argint la dublu rame

Cele două sportive tricolore au fost cronometrate cu timpul 7:02.97. Pe prima poziţia a podiumului a urcat un echipaj din Ţările de Jos (6:58.67), iar pe locul trei s-a clasat Australia (7:03.54).

Citește și: JO 2024. Ancuța Bodnar și Simona Radiș – argint la dublu vâsle! „Mai avem o finală, una de opt plus unu”

Este un nou succes al canotorilor români după cele înregistrate joi, când canotorii români Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit medaliile de aur în proba de dublu vâsle masculi după o cursă pe care au condus-o aproape integral. Tot joi, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat argintul la dublu vâsle.

Per total, este a cincea medalie pentru Team Romania. La înot, David Popovici a câştigat medalia de aur la 200 m liber şi medalia de bronz la 100 m liber.

Locul 4 la dublu rame masculin

Florin Arteni şi Florin Lehaci s-au clasat, vineri, pe locul patru în proba de dublu rame masculin din cadrul competiţiei de canotaj de la Jocurile Olimpice. Cei doi sportivi tricolori au încheiat proba cu timpul 6:25.61. Până la 1.500 m, ei erau pe locul doi. Pe podium au urcat echipaje din Croaţia (6:23.66), Marea Britanie (6:24.11) şi Elveţia (6:24.76).

Citește și: JO 2024. România – medalie de aur la dublu vâsle masculin!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...