Web Analytics
scris vineri, 14.06.2024

Vlad Pascu a scăpat de acuzația de omor calificat

Magistrații de la Judecătoria Mangalia au luat o decize în cazul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai. Judecătorii au respins judecarea lui Vlad Pascu sub acuzația de „omor calificat”și au decis  ca încadrarea juridica a dosarului să fie „ucidere din culpa”.

Vlad Pascu a scăpat de acuzația de omor calificat

Familiile tinerilor morți au fost cele care au solicitat în instanță ca Vlad Pascu să fie judecat pentru omor calificat și nu pentru ucidere din culpă. Iată că judecatorii au luat o decizie în avantajul acestuia. Nu exista însă deocamdată o explicație pentru această hotarâre. Certe sunt consecintele: Vlad Pascu va beneficia de o decizie mai blândă, în comparație cu infracțiunea de omor calificat. Judecătoria Mangalia a considerat ca fiind nefondată cererea de schimbare a încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat, în cazul lui Vlad Pascu.

Citește și: Bătaie la ore între directoarea unei școli și o profesoară

„Judecătoria Mangalia (…) respinge ca neîntemeiată cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de părţile civile Olariu Mihaela, Olariu Valentin, Olariu Maria – Selena, Olariu Maria, Olariu Marin, Tănase Andreea, Dinu Gabriela, prin avocat Ganea Daniela. Repune cauza pe rolul instanţei şi fixează termen de judecată la data de 21.06.2024, ora 10,00, cu citarea părţilor şi a martorului Radu Gabriel, propus de părţile civile, inclusiv telefonic. Cu cale de atac o dată cu fondul cauzei. Pronunţată prin punerea prezentei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, astăzi 14.06.2024”, se arată în soluţia pe scurt dată de Judecătoria Mangalia. Un nou termen de judecată în acest dosar a fost stabilit pentru data de 21 iunie, la ora 10,00.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită