Web Analytics
scris joi, 16.05.2024

Festival internațional de șah la Pitești

În perioada 17 – 19 mai are loc festivalul Internațional de Șah al municipiului Pitești, sub egida zilelor orașului. Meciurile se vor disputa la Colegiul „Alexandru Odobescu”, dar și în Piața Primăriei Pitești.

Festival internațional de șah la Pitești

Competiția reunește maeștri internaționali, dar este deschisă oricărui pasionat de șah, legitimat, fără limită de vârstă.

Va cuprinde un turneu internațional de șah rapid plus blitz, la Colegiul Național „Alexandru Odobescu”, dar și trei evenimente-spectacol, desfășurate în aer liber, în Piața Primăriei Pitești: două simultane de șah și noutatea ediției acestui an – chess-boxing, eveniment inedit, pentru prima dată prezentat în România, după cum anunță organizatorii.

Citește și Cinci zile de sărbătoare la Pitești. Zilele orașului, ediția a 32-a: 17 – 21 mai

Program

Pe 17 mai, în piața primăriei, de la ora 12:00- simultan de șah susținut de Maestrul Internațional Manea Alexandru; de la ora 13:00 – simultan de șah susținut de Maestrul Internațional Baratoși Daniel; de la ora 14:00 – chess-boxing, eveniment în premieră în România, susținut de Maestrul Internațional Alexandru Manea.

Între 17-19 mai – Open-ul Internațional de Șah al Municipiului Pitești & Turneul Junior, la Colegiul Național „Alexandru Odobescu”. Iar pe 19 mai, de la ora 14:30 – Premiere Open Internațional & Turneu Junior, la Sala Multimedia a Colegiului Național „Alexandru Odobescu”.

Evenimentul este coordonat de instructorii de șah ing. Andrei Rădulescu și dr. Ovidiu Stancu. Primăria municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, este partener al evenimentului.

Citește și Argeșul, parte din „România Atractivă” – platformă digitală pentru promovarea turismului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...