Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

Câţi bani alocă Primăria Piteşti educaţiei. „Asigurăm cele mai bune condiţii pentru elevi şi preşcolari”

PSD Argeș anunță că la Lerești se păstrează tradițiile, prin organizarea Balului Gospodarilor, iar în Pitești se investește masiv în educație, prin construirea unor noi creșe și modernizarea unităților școlare existente.

Câţi bani alocă Primăria Piteşti educaţiei. „Asigurăm cele mai bune condiţii pentru elevi şi preşcolari”

Ion Mînzînă: „Să fim uniți și să credem în destinul nostru!”

La Lerești, de Dragobete (24 februarie), a avut loc o nouă ediție a „Balului Gospodarilor”, un eveniment prin care se păstrează și promovează tradițiile și obiceiurile. Prezent în mijlocul lereștenilor împreună cu parlamentari de Argeș, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, l-a felicitat pe primarul Marian Toader pentru organizarea impecabilă.

„Aceste momente mă fac să cred că noi toți – ca popor, ca nație – avem viitor. Cu oameni și copii precum cei din Lerești ducem România mai departe prin păstrarea tradițiilor, prin păstrarea portului popular, prin muncă, prin tot ceea ce înseamnă românism. Ne dorim să avem liniște, pace, să sperăm într-un viitor mai bun. Să fim uniți și să credem în destinul nostru!”, a declarat liderul PSD Argeș, Ion Mînzînă.

Cristian Gentea: „Investim în educație, investim în viitorul Piteștiului!”

Din bugetul municipiului Pitești pentru anul 2024, nu mai puțin de 277.476.000 de lei au fost alocați pentru educație. Fondurile necesare sunt asigurate din resurse proprii, guvernamentale și europene.
„Cred cu tărie că educația reprezintă fundamentul pe care se poate construi un viitor cât mai bun. Investim în educație, asigurăm cele mai bune condiții pentru elevi și preșcolari, iar astfel investim, de fapt, în viitorul Piteștiului. Prin construcția de noi creșe, modernizarea școlilor și liceelor, reabilitarea energetică și reabilitarea termică a unităților de învățământ, precum dotarea acestora cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale răspundem așteptărilor elevilor, profesorilor și părinților din Pitești care merită cele mai bune condiții!”, a declarat primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte PSD Argeș.
M.S.

Citește și Cristian Gentea: „Cel târziu la returul din 2026-2027 vom juca pe noul stadion”

Citește și PSD, întâlnire cu pensionarii, la Piteşti. Gentea: „Au existat răspunsuri pentru toate întrebările”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...