Web Analytics
scris miercuri, 07.02.2024

Margarina și uleiul de palmier, printre cele mai periculoase alimente

Există un produs pe care ar trebuie scos imediat din alimentație. Medicul Wasim Nazer, pentru Știripesurse.ro spune că acționează ca un catalizator pentru cancer. Cercetările efectuate de oamenii de știință arată că persoanele riscă să se îmbolnăvească mult mai repede, scrie dcmedical.ro.

Oamenii de știință trag un semnal de alarmă în privința acestui aliment care este mai nociv decât zahărul. De aceeași părere este și nutriționistul, care a dezvăluit care sunt efectele negative pe care le are consumul său.

Margarina și uleiul de palmier, printre cele mai periculoase alimente

Vorbim despre uleiul de palmier. Acesta poate fi un factor decisiv în propagarea mai multor forme de cancer. Din păcate, se găsește în multe produse, de aceea cumpărătorii trebuie să citească cu mare atenție etichetele.

Citește și:

„Margarina și uleiul de palmier sunt cele mai periculoase din punctul meu de vedere. Mai periculos decât zahărul este uleiul de palmier pe care îl găsești același pe toate produsele. 70% dintre produse conțin ulei de palmier.

Citește mai departe pe Știripesurse.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită