Web Analytics
scris miercuri, 06.09.2023

Pitești. O nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor mari și a celor electrice

La finalul lunii în curs, Primăria Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează a treia campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, de anul acesta.

Pitești. O nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor mari și a celor electrice

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei, campania se va derula începând de joi, 28 septembrie, ora 12, până vineri, 29 septembrie, ora 13.

Citește și: Video. Reținut în Argeș pentru că a furat cinci cruci funerare!

Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare: Găvana, Bl. D12-B21 (Complex Albina); Trivale, Complex II, P.T. 608; Nord, bl. D2-D3 (Scoala Nr. 14); Popa Șapcă, bl. D26 (Prima Market); Craiovei – Negoiu; Prundu, strada Cornel Chiriac, Bl. B26-B25 (biserică).

În containerele puse la dispoziție se pot aduce: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Ce deșeuri NU se pot depozita în cadrul acestei campanii: cele provenite din construcții, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (ex: parbrize, anvelope) etc.

Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636535 până la 28 septembrie, ora 14, urmând a fi ridicate în intervalul 2-6 octombrie.

Pentru informații suplimentare oamenii se pot adresa operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636535, după cum mai precizează Primăria Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...