Web Analytics
scris miercuri, 30.08.2023

Şoferiţa drogată care a ucis un băiețel de 3 ani a fost lăsată în libertate

Şoferiţa drogată care a ucis un băieţel de trei ani, la Brăila, a fost lăsată liberă. Între timp, ies la iveală noi detalii și controverse majore în acest caz. Astăzi, micuțul ucis va fi înmormântat.

Şoferiţa drogată care a ucis un băiețel de 3 ani a fost lăsată în libertate

Citește și: Dobrin omorât a doua oară, chiar de ziua lui


Deși testarea cu aparatul drugtest a arătat că femeia de 38 de ani consumase substanțe interzise, conform unor surse, probele de urină ar indica un rezultat negativ. Cu toate acestea, rezultatele de sânge vor fi transmise curând de Institutul de Medicină Legală Iași, fiind probe importante în acest caz.

Citește și: Surse: Plafonarea prețurilor RCA, prelungită până pe 10 ianuarie 2024


De asemenea, locul exact al producerii accidentului este încă neclar. Potrivit comunicatului oficial, accidentul s-ar fi produs în stradă, însă rudele, martorii și vecinii susțin că femeia a pierdut controlul volanului și ar fi intrat pe trotuar. Mai mult, în momentul tragediei, femeia de 38 de ani ar fi avut în maşină trei copii, iar pe unul dintre ei l-ar fi ţinut în braţe.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...