Web Analytics
scris marți, 01.08.2023

Seri de film open-air, în Parcul Lunca Argeșului

Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, sprijină evenimentul „FilmFest ADE Pitești”, organizat de către Asociația „Acționăm. Dăruim. Educăm” Pitești, în Parcul „Lunca Argeșului”, în cele patru weekenduri ale lunii august.

Seri de film open-air, în Parcul Lunca Argeșului

Citește și: Lucrări de frezare și asfaltare pe Bulevardul Republicii, din Pitești


Astfel, în fiecare sâmbătă a lunii curente – serile de 5, 12, 19 și 26 august – vizitatorii parcului și iubitorii de cinema în aer liber se vor bucura de proiecții cinematografice oferite în zona verde dintre hamace și scenă, începând cu ora 20:30. Filmele selectate pentru acest proiect sunt pelicule lansate recent (2022 – 2023) și care au fost recunoscute la nivel internațional pentru calitățile lor artistice, dar și pentru valoarea mesajelor pe care le transmit.

Citește și: Salvamont Argeș, în sărbătoare la Pitești. Câinele Helios, pus să apere mingile șutate la poartă


Programul celor patru seri de film este următorul: 5 august: „Aftersun – A fost odată ca o vară” – dramă (2022) • 12 august: „Ultima noapte – L’ultima notte di Amore” – dramă, thriller (2023) • 19 august: „Străjerii Deltei” – film de aventură cu și pentru copii (2022) • 26 august: „Un beau matin – O dimineață minunată” – dramă romantică (2022).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *